EFES UTRECHT

EFES UTRECHT Lams & Kip Shoarma - Spare ribs - Snacks - Pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3017 beoordelingen
20 nov 2019 om 17:44 Heerlijke shoarma, snelle bezorging, goeie service Efes is een aanrader!
17 nov 2019 om 11:20 De kapsalon was bij aankomst helemaal ingedeukt. Folie was er op sommige plekken vanaf en het lekte door de hele tas. Wij hebben dit aangegeven en het zou worden opgelost. De bezorger belt ons terug en slaat een onbeschofte toon aan.
12 nov 2019 om 17:55 Bezorging was ruim op tijd en eten was prima.
6 nov 2019 om 22:31 Vlees was aangebrand
13 okt 2019 om 13:40 Bezorging duurde 2 uur...
28 sep 2019 om 10:12 Weer een adres bestelling gedaan, ander bezorgmoment, weer een goede ervaring.
25 sep 2019 om 14:36 De verschillende minisnacks waren in één grote metalen verzamelbak gedaan, alles bij elkaar. Dat vermengde de smaken en is ook niet prettig bijvoorbeeld voor vegeteriers. Verder had de bezorger geen tijd om boven te komen en moesten wij het halen.
21 sep 2019 om 9:46 Ja goede ervaring, was wel later op de avond dus geen spitstijd maar warm snel en lekker, binnenkort eens in spitstijd bestellen en dan hopen op dezelfde ervaring
20 sep 2019 om 17:10 Koude friet, echt koud koud. Frikandel speciaal ook koud en alles eruit gevallen bij het bezorgen. Niet voor herhaling vatbaar
17 sep 2019 om 1:08 Ik heb geen besteling gekregen ik wachte meer dan 2 uuren en ik heb hem gebeld maar niemand heb opgenomen dat is vervelend
31 aug 2019 om 15:17 Even goed als altijd alleen de patat was iets te hard. Maar verder lekker!
29 aug 2019 om 20:19 Vriendelijke bezorger en heerlijke donerbox!